Autoverhuur Bordeaux

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Bordeaux
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Bordeaux huurauto - reisinformatie

Bordeaux Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Bordeaux. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Bordeaux en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Bordeaux Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Bordeaux over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Bordeaux. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Bordeaux.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Bordeaux. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Bordeaux is een havenstad aan de rivier de Garonne in het zuidwesten van Frankrijk, het centrum van het populaire wijnbouwgebied. Het staat bekend om zijn gotische kathedraal Saint-André, herenhuizen uit de 18e tot de 19e eeuw en opmerkelijke kunstmusea zoals het Bordeaux Museum voor Schone Kunsten. Openbare tuinen liggen langs de gebogen kades van de rivier

Een bedwelmende mix van knowhow, jeugdig hi-tech en stedelijk straatleven uit de 18e eeuw, de zesde stad van Frankrijk is een van de meest vermakelijke en moedige spelers in Europa.

De "Doornroosje" is na enkele jaren van hard werken uit zijn sluimer ontwaakt. De stad is prachtig gerestaureerd en heeft een ultramodern openbaar vervoer. Met zijn 17 bogen overspant de stenen brug de Garonne en geeft toeristen een prachtig uitzicht over de dokken en de haven.

Het is de grootste stedelijke werelderfgoedlocatie ter wereld, met de helft van de stad (18 vierkante kilometer) in de schatkist die op de Unesco-lijst staat. De architectuur van Bordeaux is van wereldklasse, van de elegante symmetrie van de Place de la Bourse, paleizen omheind met stenen gebeeldhouwde macarons (gezichten) tot lommerrijke boulevards met hôtels particuliers (herenhuizen) ontworpen voor wijnhandelaren uit de 18e eeuw.

Een blik op de centrale regio van Bordeaux vanaf de overkant van de Garonne lijkt veel op Londen over de Theems in een 18e-eeuwse prent zonder zeilschepen.

Ongeveer honderd meter van de kust liggen de havengebouwen langs de waterkant van Bordeaux. Zeegaande koopvaardijschepen worstelden met spaties om aan te leggen

De grote families van Bordeaux hebben hun fortuin verdiend in de scheepvaart en handel, met name van de beroemde wijnen van Bordeaux. Ten tijde van de Engelse verovering maakten de fortuinen van deze wijnbouw- en wijnhandelhuizen een enorme sprong voorwaarts

Sinds de 18e eeuw was het havengebied van groot belang, maar de commerciële exploitatie is nu geconcentreerd in vijf gespecialiseerde uithavens. Het havenverkeer is afgenomen met de sluiting van de olieraffinaderijen langs de Gironde, hoewel er nog steeds geraffineerde aardolieproducten worden geïmporteerd.

Huurautogroep is de beste optie om door de stad te reizen met de beste huurtarieven, u kunt de auto online huren via de website of u kunt onze live chat portal bezoeken en de auto is binnen 48 uur klaar.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Bordeaux

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Bordeaux

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Bordeaux:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 26 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 24 /dag

Kaart met huurauto locaties in Bordeaux

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Bordeaux.

Locaties in Bordeaux

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Bordeaux:

Andere autoverhuur locaties in Bordeaux

Wij bieden de volgende Bordeaux autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

9.53 / 10 Aantal beoordelingen: 103