Autoverhuur Marseille

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Marseille
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Marseille huurauto - reisinformatie

Marseille Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Marseille. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Marseille en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Marseille Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Marseille over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Marseille. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Marseille.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Marseille. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Sinds de oprichting door de Grieken rond 600 voor Christus, Marseille, een havenstad in Zuid-Frankrijk, is een kruispunt van immigratie en handel. De Vieux-Port (Oude Haven) ligt in het hart, waar visverkopers hun vangst verkopen langs de kade omzoomd door schepen.

De havenstad Marseille, France's op twee na grootste stad, waar stijl en geschiedenis elkaar ontmoeten. Het meer, dat Fort Saint-Nicolas flankeert, en Fort Saint-Jean herbergt de faam van graaf van Monte Cristo van het Kasteel van If. Bewaakt door de Notre-Dame-de-la-Garde Basiliek, de voetgangerszones en winkelgebieden van de stad zijn vermengd met historische bezienswaardigheden.

Marseille mengt branie in de grote stad met gezelligheid in het vissersdorp. Het is een stad waar de lokale bevolking van houdt of graag haat — en die buitenstaanders soms negeerden vanwege de reputatie van de misdaad. Toch heeft France's op een na grootste stad (per bevolking) de Parijzenaars aangetrokken om meer zon en minder drukke reizigers in Zuid-Frankrijk te genieten.

Marseille bestaat niet uit monumentale bezienswaardigheden, maar uit eenvoudige dingen: terrassen, straatkunst, een geïmproviseerd aperitief in een van de vele kleine havens, met je voeten in het water.

Marseille gaat vooruit-soms gecultiveerd. Het opspringen van nieuwe musea en galerieën. Er zijn tal van trendy restaurants en bars. De openingen van het hotel' slaan toe. De stad van de 21e eeuw herovert de 19e-eeuwse industriële grandeur. Het heeft een verfijnde branie als het streeft naar de status van een wereldhoofdstad terug te vorderen.

De zuidelijke en oostelijke buitenwijken van Marseille borstelen tegen een gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid.

Bijna elk van deze lijkt te hebben een café, vis restaurant of bar op de begane grond, met buiten zitplaatsen, zodat u zien het leven ontvouwen in deze betoverende stad als je verpleegkundige een pastis.

De industrie is al lang naar het noorden verhuisd naar de nieuwe haven en de meeste schepen in het oude havengebied voor recreatie.

Marseille's Old Port (Vieux Port) omringt een levendige jachthaven en staat bekend om zijn luxe hotels, cafés aan het water en visrestaurants die mul en kreeft serveren vanaf de vismarkt aan de kade.

De autoverhuur gids is de meest geschikte en handige bron en optie om de auto te huren in de stad tegen zeer lage en economische prijzen. U een auto online huren via de website en via e-mail ook.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Marseille

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Marseille

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Marseille:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 26 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 24 /dag

Kaart met huurauto locaties in Marseille

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Marseille.

Locaties in Marseille

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Marseille:

Andere autoverhuur locaties in Marseille

Wij bieden de volgende Marseille autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

9.53 / 10 Aantal beoordelingen: 103