Autoverhuur Nantes

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Nantes
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Nantes huurauto - reisinformatie

Nantes Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Nantes. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Nantes en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Nantes Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Nantes over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Nantes. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Nantes.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Nantes. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Nantes, een stad aan de Loire in de regio Opper-Bretagne in West-Frankrijk, heeft een lange geschiedenis als haven- en industriecentrum. Het kasteel is nu een museum voor lokale geschiedenis met interactieve tentoonstellingen en een loopbrug over de versterkte wallen.

Het staat bekend om zijn Machines de L'île (de olifant) en de Royal de Luxe straatshows die uit Nantes komen. Het staat bekend om Le Muscadet-wijn. Het staat bekend om zijn muziekbands: Hocus Pocus, Beat Torrent en later C2C, Ko Ko Mo, Tri Yann, Pony Pony Ride Ride, Ultra Vomit.

Nantes is de ideale plek voor een stadsvakantie. Het is een levendige universiteitsstad waar geschiedenis en het heden samenkomen om kunst, muziek en plezier aan de toeristen te geven. Hoewel het nu in een andere regio ligt, wordt Nantes nog steeds erkend als de hoofdstad van Bretagne. De hertogen van Bretagne regeerden hun land vanaf hier tot de 16e eeuw, toen het hertogdom zich verenigde met Frankrijk en zijn voormalige zetel.

Een basisselectie van bekende recepten beschrijft de keuken in Nantes niet. Nantes is zoet en hartig, dieren en planten tussen de grond en de zee. Het ligt op het kruispunt van Bretagne, de Vendee en de rivier de Loire, door de eeuwen heen gevuld met smaken van over de hele wereld naar de haven.

In Nantes is de keuken vooral een etalage voor de overvloed aan lokale producten. Er is ook een netwerk van hoogwaardige boeren, tuinders, vissers, veredelaars en kaas- en wijnproducenten. In die zin tonen de chef-koks in Nantes dit product in hun menu's en creëren zo een eindeloos assortiment dat nooit het belangrijkste ingrediënt vergeet.

De aard van de Loire-vallei, het 'koninklijke kanaal', stroomt rechtstreeks naar de Atlantische kust, waar een betoverende reeks lange stranden en verborgen baaien is! Ontdek de beste plekken om als kind optimaal van de zeelucht te genieten, van het fijne zandstrand van Saint-Brevin-les-Pins tot de ruige kust bij Croisic.

Nantes heeft een levendig, jeugdig nachtleven, dat voor een groot deel te danken is aan het toenemende aantal studenten. Als je op zoek bent naar een kunstzinnige bar om met gelijkgestemde mensen over politiek te praten, of gewoon als de hele nacht door te boeten, dan heeft Nantes voor elk wat wils. De stad verandert in een groot feest als de zon ondergaat. Op Place du Bouffay, Place du Pilori en tussen de voetgangersstraten.

Huur een autogids vergelijkt de huurprijzen van de luchthaven van Nantes. We hebben te maken met verschillende autoverhuurbedrijven en dat garanderen we de waarde van de voertuigen. misschien bent u dan ook klaar om een huurauto te ontvangen die het beste bij u past en tegen een redelijke prijs

Een huurauto geeft u het recht om te rijden wanneer u maar wilt, of om uit te rusten wanneer u bezienswaardigheden wilt bezoeken. Alleen voor uw product en u kunt rijden zonder op bussen of treinen te vertrouwen wanneer u maar wilt. Houd er rekening mee dat ook de verkeersregels moeten worden nageleefd.

Sommige van de belangrijkste autoverhuurbedrijven op Nantes Airport verkopen eenrichtingsverhuur. Eenrichtingsverhuur is waar het voertuig op de ene locatie wordt gehuurd en het voertuig op een andere wordt ingeleverd. In de meeste gevallen, als u het voertuig naar een andere locatie wilt terugbrengen, kan de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Nantes

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Nantes

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Nantes:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 26 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 24 /dag

Kaart met huurauto locaties in Nantes

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Nantes.

Locaties in Nantes

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Nantes:

Andere autoverhuur locaties in Nantes

Wij bieden de volgende Nantes autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

9.53 / 10 Aantal beoordelingen: 103