Autovermietung Saint Nazaire

4.6 / 5

Basierend auf 805 Bewertungen

Nach Mietwagen in Saint Nazaire suchen
Wo abholen
Rückgabe des Autos an einem anderen Ort
Abholdatum
Rückflugdatum
Rückgabe des Autos an einem anderen Ort
Währung:

Saint Nazaire Mietwagen - Reiseinformation

Der Mietwagen-Führer für Saint Nazaire

ist DER Spezialist für Mietwagen in Saint Nazaire. Wir zeigen Ihnen Preise der meisten führenden Autovermietungen von Saint Nazaire an, so können Sie in Ruhe Ihren Mietwagen aussuchen und in Echtzeit buchen. Nachdem Sie die Preise und Optionen der lokalen Autovermietungen verglichen haben, entscheiden Sie selbst, mit wem Sie buchen.

Der Mietwagen-Führer für Saint Nazaire erhält Angebote der größten Autovermietungen und verhandelt mit den lokalen Agenturen in Saint Nazaire, um das beste Angebot und den besten Service in allen Gegenden von Saint Nazaire zu gewährleisten. So wissen unsere Kunden, dass sie auch in Saint Nazaire immer den preisgünstigsten Service für ihren Mietwagen erhalten.

In 3 Minuten vergleichen Sie unsere Preise und buchen Ihr Mietauto in Saint Nazaire, dabei werden Sie feststellen, dass eine Buchung mit uns meistens sehr viel günstiger ist, als wenn Sie mit den Agenturen vor Ort direkt buchen.

Saint Nazaire

Saint Nazaire er en kommune i departementet Loire-Atlantique i det vestlige Frankrig. Det er placeret på højre bred af Loire-flodens udmunding, nær Atlanterhavet. Byen er kendt for sin skibsbygningsindustri, som har en lang historie, og for sine strande og nærliggende feriebyer. Saint Nazaire er også hjemsted for en stor havn, den største i Frankrig for containerskibe.

Vejret

Saint Nazaire har et mildt havklima med varme somre og milde vintre. Gennemsnitstemperaturen i juli er omkring 22°C (71°F), mens den i januar er omkring 8°C (46°F). Nedbøren er ret jævnt fordelt over hele året med et gennemsnit på omkring 800 mm (31 tommer) om året.

Populære attraktioner

Saint Nazaire er hjemsted for en række populære attraktioner, herunder Château de Saint Nazaire, et middelalderligt slot, der går tilbage til det 12. århundrede. Byen har også en række museer, herunder Musée de la Marine, som viser historien om byens skibsbygningsindustri, og Musée des Beaux-Arts, som byder på værker af lokale kunstnere. Andre attraktioner omfatter de nærliggende strande, såsom Plage des Sables Blancs, og de nærliggende feriebyer La Baule og Pornic.

Aktiviteter

Saint Nazaire er en fantastisk destination for udendørsaktiviteter. Besøgende kan nyde at svømme, sejle og fiske i den nærliggende flodmunding eller tage en afslappet spadseretur langs stranden. De nærliggende feriebyer tilbyder en række aktiviteter, såsom golf, tennis og ridning. Der er også en række parker og haver i området, såsom Parc de la Baule og Jardin des Plantes.

Hvor skal man bo

Saint Nazaire har en bred vifte af overnatningsmuligheder, fra lavprishoteller til luksusresorts. Der er en række hoteller i byens centrum samt flere ferieparker og campingpladser i det omkringliggende område. For dem, der leder efter et mere luksuriøst ophold, er der en række resorts i de nærliggende feriebyer, såsom La Baule Resort og Grand Hotel de Pornic.

Bedste måde at rejse til eller rejse på i Saint Nazaire

Saint Nazaire er let tilgængelig med bil, tog eller bus. Den nærmeste lufthavn er Nantes Atlantique Lufthavn, som ligger omkring en time væk i bil. Der er også regelmæssige tog- og busforbindelser til byen fra andre større byer i Frankrig. For dem, der ønsker at udforske regionen, er biludlejning tilgængelig i Saint Nazaire, hvilket gør det nemt at udforske de nærliggende byer og attraktioner.

Lesen Sie mehr

Wir bieten viele verschiedene Mietwagenoptionen an

Sparen bis zu 50% bei Mietautos in Saint Nazaire

Einige unserer Autovermietungen sind in Saint Nazaire verfügbar

Wir bieten einen Vergleich aller Autovermietungen in Saint Nazaire:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Ab $ 26 /Tag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Ab $ 24 /Tag

Karte mit Mietwagenstandorten in Saint Nazaire

Sehen Sie sich unsere wichtigsten Autovermietungen in Saint Nazaire an.

Standorte in Saint Nazaire

Sehen Sie sich die wichtigsten Autovermietungen in Saint Nazaire an:

Andere Autovermietungsstandorte in Saint Nazaire

Wir bieten die folgenden Autovermietungen in Saint Nazaire an

Autovermietung Bewertungen

9.53 / 10 Anzahl der Bewertungen: 103