Autoverhuur Parijs

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Parijs
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Parijs huurauto - reisinformatie

Parijs Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Parijs. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Parijs en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Parijs Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Parijs over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Parijs. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Parijs.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Parijs. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is bovendien een grote Europese stad en een regionaal centrum voor kunst, mode, gastronomie en cultuur. Naast bezienswaardigheden zoals de toren en de 12e-eeuwse gotische Notre-Dame-kathedraal, staat de stad bekend om zijn cafécultuur en designerboetieks langs de Saint-Honore Rue du Faubourg.

Parijs staat bekend om zijn cafécultuur, de kathedraal, het Louvre, de Notre Dame, de Moulin Rouge, gebak en mode. Bovendien staat Parijs bekend als een stad van luxe, elegantie en gedurfde romantiek.

De reputatie van Frankrijk voor zijn keuken gaat eraan vooraf, en of u nu op zoek bent naar een gezellige buurtbistro of een drievoudige Michelin-bekroonde tempel van gastronomie, u zult merken dat elk etablissement trots is op de uitstekende bereiding en presentatie van kwaliteitswijnproducten die worden altijd geserveerd. De beste plaats om naartoe te gaan is voor patisserieën, bakkerijen, kaaswinkels en drukke, levendige straatmarkten.

Frankrijk is niet voor niets de voedselhoofdstad van de wereld geworden, omdat zetmeel, suiker en vet in feite de drie Franse voedselgroepen zijn en de chefs van deze geweldige stad zijn erin geslaagd om ze op de meest verbazingwekkende en unieke manier te mengen. Voordat je de stad verlaat of sterft, staan hieronder de 50 items die je moet doorploegen, die ondanks deze lijst gelijke kansen zouden hebben.

Voor geschiedenisliefhebbers en zandkusten combineren de stranden van Normandië het beste van twee werelden. De geallieerden lanceerden hun succesvolle D-Day-invasie langs de stranden van Normandië in 1944. Je kunt op het zand staan waar de soldaten in de onderstaande musea deden en nog meer leren over de oorlog.

Honfleur, gelegen op ongeveer 125 mijl van Parijs, is een van de meest populaire badplaatsen in Calvados, een voormalig toevluchtsoord voor de impressionisten. Net buiten het midden van dit pittoreske kustplaatsje zijn er twee stranden die als vissersdorp nog steeds zijn doordrenkt met sporen uit zijn tijd.

Levendig en opwindend, maar overvol en lawaaierig, Bastille is bij uitstek geschikt voor een levendig feest voor 20 onderwerpen. Hier is het nachtleven een mix van traditionele cafés, trendy nachtclubs, duikbars en muzieklocaties.

De meeste grote verhuurbedrijven in Parijs bieden een manier om te huren. Eenrichtingsverhuur is wanneer de auto op de ene plaats wordt gehuurd en naar een andere plaats wordt teruggebracht. In de meeste gevallen kan de verhuurmakelaar een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig naar een specifieke locatie wilt terugbrengen. Hierin kan worden vermeld dat de eenmalige vergoeding onder de voorwaarden in de huurprijs is inbegrepen.

Je hebt tolwegen in veel steden en landen, de meeste tolwegen betaal je contant of met je mastercard, maar sommige autoverhuurbedrijven hebben elektronische tolapparatuur, kijkend naar het autoverhuurbedrijf de waarde van het tolsysteem is inbegrepen in de huurprijs of niet, u kunt deze informatie vinden in de basisvoorwaarden van elk autoverhuurbedrijf.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Parijs

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Parijs

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Parijs:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 26 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 24 /dag

Kaart met huurauto locaties in Parijs

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Parijs.

Locaties in Parijs

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Parijs:

Andere autoverhuur locaties in Parijs

Wij bieden de volgende Parijs autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

9.53 / 10 Aantal beoordelingen: 103